За нас

Идеология

Пазарът на имоти е свободен и всеки участник в него има право на избор - с или без посредник, как и къде да предлага или избира имот, как да организира и доведе до финала своята сделка, на кого и колко да се довери, какво ще му струва като време, нерви и пари. На базата на нашия двадесетгодишен опит в областта на недвижимите имоти ви предлагаме нова възможност - imotifree.bg

Цели

          Imotifree.bg има за цел да направи по-лесни и многократно по-сигурни директните сделки между продавач и купувач, без посредник и комисиона.

          От една страна за всички продавачи предлагаме напълно безплатно публикуване на обява, като сме предвидили всички възможности за отлично и подробно представяне на имота - неограничен брой снимки, видео материал, достатъчно текст и подробности, както и файлове със скици, чертежи, схеми или други документи, които искате да предоставите. За инвеститорите и строителните предприемачи е предвидена възможността да представят нагледно и привлекателно както единични имоти за продажба, така и сгради и проекти, включващи много и различни по вид имоти, план на разпределенията, схеми на плащанията и всички материали, които съдействат за по-точното и подробно описание на имота. За агенциите - възможност за участие само с оферти, при които работят без комисионна от купувача. За съдебните изпълнители предоставяме шанса да предложат имотите, които продават извън техния специализиран сайт и да достигнат до повече купувачи.

          От друга страна за купувачите се предлага подробно и насочено търсене на интересуващи ги имоти, информация за тяхното разположение на карта,имат възможност да виждат телефон и електронна поща за връзка с продавача. Те могат да извършат филтриране на търсенето си, избирайки обявите само на един вид продавач - частно лице, инвеститор, агенция за недвижими имоти /без комисионна от купувача/, съдебен изпълнител. След това има възможност офертите да бъдат подредени по дата на постъпване или актуализиране, по цена - обща или на квадратен метър, по площ. Купувачите могат след регистрация да се абонират за получаване на безплатни електронни писма при постъпване на всяка нова оферта, отговаряща на техното търсене.

          От секциите за съвети, статии и новини потребителите могат да се информират по много от интересуващите ги въпроси, проблеми и тяхното решаване. В раздела "как да ...?" се намират отговорите на често поставени въпроси.

          Предлагаме на страните ползването на услугите на препоръчаните консултанти - едни от най-добрите професионалисти и специалисти в областта на недвижимите имоти. Това повишава вашата сигурност, гарантирайки професионално техническо и юридическо изпълнение на всяка фаза от сделката - от проверката на собствеността върху имота, през проверката за тежести, съгласуването и изготвянето на предварителен договор, набавянето на необходимите документи, консултации и съдействие при кредитиране, подготовката на нотариалния акт и съпътстващите документи, нотариалното изповядане на сделката и разплащането между страните. Консултантите могат да бъдат ползвани при всеки вид сделка, независимо от това дали в нея участват само частни лица, или някоя от страните ползва услугите на агенция или има собствен адвокат, както и ако продавачът е инвеститор или съдебен изпълнител. На консултантите можете да се доверите и да разчитате на тяхната компетентност по всеки имотен проблем. В личната страница на всеки от тях има представяне, даващо по-подробна информация за професионалния опит и областите на по-тясна специализация. От сайта потребителите имат възможност да зададат въпроси към тях, да си уговорят среща за сделка или консултация.

Най-търсено

Най-търсено за последните 30 днигр. София

2019пъти
  • Вид: Тристаен апартамент
  • Тип: За продажба
2016пъти
  • Вид: Двустаен апартамент
  • Тип: За продажба
1979пъти
  • Вид: Боксониера
  • Тип: За продажба
Виж всички търсения
Колко обяви за имот като моя има и колко клиенти са търсили такъв в сайта?

Сайтът за безплатни обяви за имоти ImotiFree.bg предлага уникална възможност...

Купувате имот - планирайте добре избора си!

При всяка сделка на покупко-продажба повечето рискове са за купувача. Това...

Имоти под наем - пазете се от измамни оферти и брокери!

 След като сте избрали желаните райони и сте наясно с големината на търсеното...

Всички съвети
ПРОДАЖБА НА ИМОТ БЕЗ ПОСРЕДНИК - ПРЕДИМСТВА И НЕДОСТАТЪЦИ

    Във времето на настоящата световна криза продажбата...

Анализ на пазара на имоти за 2012 година

През 2012 година бяха забелязани положителните нагласи в участниците на имотния...

Бързо ръководство за покупка на имоти без посредник

Това е една от най-големите покупки в живота ви и малките грешки могат...

Всички статии
Всички новини